Ukrainian English Russian

27 травня 2017 року у Сумському національному аграрному університеті відбулася робоча зустріч адміністрації з представниками групи підприємств «Глобино».

Участь у ній взяли ректор Володимир Ладика, проректори Валерій Жмайлов, Микола Шпетний, декани факультетів та провідні викладачі.
Делегація прибула з метою налагодити тісну співпрацю між СНАУ та ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» для обміну досвідом та сучасними технологіями.
Упродовж візиту гостям було презентовано лабораторію електронної мікроскопії, що займається незалежними дослідженнями щодо належної якості м’ясної, молочної, рибної продукції та продуктів бджільництва; Центр точного землеробства; котельню СНАУ; лабораторію факультету харчових технологій; лабораторію технології харчування тощо.
Цікавим виявився і економічний блок: гостям були представлені презентації проекту програми «RISE», що включає в себе спектр критеріїв за якими можливо оцінити розвиток фермерського господарства, починаючи від економічних критерії до збереження грунтів; програми Diamond FMS та її можливостями щодо узагальнення аналітичних даних про підприємство в процесі прийняття стратегічних і операційних управлінських рішень; курсу «Регіональний менеджмент» - сучасного інструменту підтримки регіонів на їх шляху до самостійного розвитку, а також системи дистанційного навчання на платформі Moodle.
Одним з найважливіших моментів зустрічі стало спілкування зі студентами у невимушеній дружній атмосфері: за словами директора групи підприємств «Глобино» Олександра Кузьмінського, компанію цікавлять молоді, цілеспрямовані, амбітні фахівці, якими цілком вірогідно можуть виявитися саме студенти Сумського НАУ.
Учасники делегації були приємно здивовані рівнем роботи університетських лабораторій, класів сучасних інформаційних технологій, де студенти набувають знань та практичних навичок щодо сучасних методів ведення виробництва, а також високою кваліфікацією співробітників СНАУ.


 

Популярные краски для мастики и как их наносить
Посмотреть классные триллеры лучшие всех времен и народов

Термін навчання: підготовка фахівців за напрямом освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра – 4 роки, підготовка фахівців за напрямом освітньо-кваліфікаційного рівня магістра – 1,5 року.

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fsmac9 #eef8239 #241013141550